«Шлюб за добу» 2018-06-06T00:24:01+00:00

Завдяки пілотному проекту міністерства юстиції «Шлюб за добу» тепер  одружитися можна  лише за один день і без зайвої бюрократії.

А наше підприємство пропонує молодятам поєднати свої долі в серці Івано-Франківська – міській ратуші.

Станьте частиною історії міста…

Що потрібно зробити, аби укласти шлюб за прискореною процедурою?

  • Обрати дату та час проведення реєстрації шлюбу
  • Укласти відповідний договір з організатором;
  • Здійснити оплату державного мита і платних послуг за отриманими реквізитами та надати квитанції організатору:
  • Будні дні (вт-пт) – 2000 грн
  • Святкові ( субота) – 2600 грн
  • При наявності посвідчення учасника бойових дій – 766,85 коп.
  • З’явитись у визначений час з оригіналами документів для реєстрації шлюбу ( паспортами )

 

Чекаємо на Вас за адресою: Галицька, 4 (міська ратуша, вхід навпроти РАГСу),

54-15-10

Графік роботи: Вт.-Пт. з 09.00 до 18.00

Сб. з 10.00 до 16.00

Обідня перерва: 13.00- 14.00

Вихідний: Неділя, Понеділок

 

 

 

ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ ШЛЮБУ МІЖ ГРОМАДЯНАМИ УКРАЇНИ

 

Перелiк документiв

 

  • Паспорт громадянина України (при наданні id-картки додатково подається витяг з реєстру про місце реєстрації);
  • З вклеєною фотографією у 25 і 45 років.

 

  • Особи, в яких було вилучено паспорт громадянина України, у зв’язку з взяттям на консульський облік в іншій державі, з відповідною відміткою про це в паспорті:
  • надають одну копію усіх сторінок паспорта громадянина України для виїзду за кордон нотаріально завірену;
  • заяву про не перебування у шлюбних відносинах на території України так і за її межами.

 

  • Якщо особа вже була в шлюбі, то додатково надається документ, що підтверджує розірвання попереднього шлюбу (“Свідоцтво про розірвання шлюбу”, “Свідоство про смерть”, рішення суду):
  • “Свідоцтво про розірвання шлюбу” має бути видане на прізвище особи що подає документ.

 

  • Якщо раніше відбувалася зміна імені надається додатково “Свідоство про зміну імені”.

 

⃰    При Реєстрації Шлюбу обов’язкова

наявність паспортів

 

 

ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ ШЛЮБУ МІЖ ЧОЛОВІКОМ ТА ЖІНКОЮ, ЩО НЕ Є ГРОМАДЯНАМИ УКРАЇНИ (АБО ОДИН ІЗ НИХ)

Перелiк документiв

 

  • Закордонний паспорт іноземця та засвідчений в установленому порядку переклад першої сторінки закордонного паспорта на українську мову; ( 2 копії усіх сторінок, з перекладом, нотаріально завірені)

 

  • Якщо в іноземця є дозвіл на проживання, то додатково надається посвідка на тимчасове чи постійне місце проживання в Україні з відміткою в закордонному паспорті про видачу такої посвідки; (2 копії нотаріально завірені).

 

  • Якщо особа вже перебувала у шлюбі, то додатково надається документ, що підтверджує розірвання попереднього шлюбу, легалізований (апостильований) відповідним чином та засвідчений в установленому порядку перекладом усіх сторінок на українську мову. (одна копія, з перекладом, нотаріально завірено). ⃰ Не обовязково.